Home
Sitemap Freeware Downloads
Download tools
Limewire 4.18.8
Nieuwste Limewire
Limewire 5
Ares 2.0.9
uTorrent 1.7.7
uTorrent 2.0.4 (ĶTorrent 2.0.4)
Limewire Plus 1.7
Frostwire
Usenet
FTD 3.8.5
FTD Watchdog
Koala FTD Search 2.0.5
Spotnet
CD en DVD Tools
DeepBurner Free 1.9
Burn4Free
Virtual CloneDrive 5.3.0.1
DVD43 4.2.0.1
Daemon Tools Lite
DVD Shrink
Systeemonderhoud tools
Ad-aware Free
AVG Anti-virus Free Edition
CCleaner 3.03
SPAMfighter Outlook
Advanced SystemCare Free 14
PC Wizard 2008 1.84
RegCleaner 4.4
Anti-Malware
Avast Free Antivirus
Handige tools
3GP converter
7-Zip 4.57
AIDA32
ALZip 6.7
Downloadsnelheid meten - Line Speed Meter 4.01
Firefox 3.6.10
Free iPod Video Converter
Google Chrome
IZArc 3.81
mp3gain
MWsnap
NetWorx 4.0
PeaZip 3.1
Prism Video Converter
TKexe 1.0.9.4
Windows Live Messenger 8.5
WinRAR 3.71 (Nederlandse versie)
ZipGenius
PhotoFiltre
IETester
Free Games
Sherlock Holmes (demo)
Game lines (freeware)
WorldShift (Demo)
Call of Duty 4 (demo)
Assasins Creed (patch)
PES 2009 [demo]
Call of Duty World At War (Patch)
Grand Theft Auto IV - patch
Red Alert 3 Patch
Battlefield 2 patch 1.5
Nieuws Snapfiles
Diverse links
Freeware nieuws
Nieuws Freeware Archief
FAQ - veel gestelde vragen
Vuurwerkfilmpjes
 

Advanced SystemCare

Met Advanced SystemCare van IObit (maker van innovatieve hulpprogrammas voor Windows, Mac en Android OS) kun je eenvoudig jouw windows computer sneller en veiliger maken. Je kunt met deze gratis versie van deze software eenvoudig jouw computer opschonen, versnellen en jouw privégegevens beschermen. De nieuwste versie van Advanced SystemCare (versie 14.3.0) is nog krachtiger en gemakkelijker dankzij de nieuwe Artificial Intelligence. Advanced SystemCare is een alles-in-één oplossing en eenvoudig te gebruiken. Deze software is geschikt voor het opschonen, optimaliseren, versnellen en beschermen van jouw pc en ook jouw privacy. Met één click kun je ongewenste bestanden, restjes en ongeldige snelkoppelingen opruimen. Ook verwijder je alles wat jouw privacy in gevaar brengt. Uw privacysporen zoals opgeslagen wachtwoorden worden gewist. Dankzij deze software verbergt u de digitale vingerafdruk in meer dan 200 programmas en browsers. Deze software pakt ook de spyware bedreigingen aan en zoekt naar systeemzwakte en beveiligingslekken om deze vervolgens op te lossen. En als dat nog niet genoeg is, Advanced SystemCare Free zal ook de internetsnelheid versnellen.

Advanced SystemCare Free en PRO

Er zijn verschillende versies van Advanced SystemCare beschikbaar. De PRO versie is niet gratis en kost 19,99 euro. De Pro versie heeft natuurlijk wel meer mogelijkheden. Maar de Free versie is volledig gratis en daarom beschrijven we deze tool op deze website. De free versie kun je downloaden vanaf de website van IObit!

Samengevat helpt Advanced SystemCare jou om het volledige potentieel van jouw computer te ontgrendelen en maakt het schoner, sneller en veiliger tegen alle aspecten.

Advanced SystemCare Free updates

Een belangrijke nieuwe functie in Advanced SystemCare versie 14 is de intelligente opschoning en versnelling van uw pc via Kunstmatige Intelligentie. De software kijkt naar de optimaliseergewoonten en de status van uw pc en maakt dan een plan. Ook bevat versie 14 een firewall bescherming dat je jouw Windows systeem ten allen tijde beschermt.In versie 13 zijn er veel nieuwe functies toegevoegd waaronder een betere E-mailbeveiliging zodat de PC kwaadaardige koppelingen en verdachte afzenders in webmails kan detecteren en blokkeren. Zo ben je beschermt tegen spam, phishing en andere e-mailbedreigingen.

Advanced SystemCare Free Downloaden

Ben je overtuigd dat dit nuttige software is? En wil je liever de Free versie dan de PRO versie? Dan kun je de soft ware vanaf de pagina van de uitgever (iobit.com) ophalen. Ga naar de Advanced SystemCare Free pagina (IS GEEN DIRECTE LINK NAAR DE SOFTWARE!!!) voor meer informatie en om daar de software te downloaden. Wij wensen jou veel plezier met deze gratis freeware van IObit.