Home
Sitemap Freeware Downloads
Download tools
Limewire 4.18.8
Nieuwste Limewire
Limewire 5
Ares 2.0.9
uTorrent 1.7.7
uTorrent 2.0.4 (µTorrent 2.0.4)
Limewire Plus 1.7
Frostwire
Usenet
FTD 3.8.5
FTD Watchdog
Koala FTD Search 2.0.5
Spotnet
CD en DVD Tools
DeepBurner Free 1.9
Burn4Free
Virtual CloneDrive 5.3.0.1
DVD43 4.2.0.1
Daemon Tools Lite
DVD Shrink
Systeemonderhoud tools
Ad-aware Free
AVG Anti-virus Free Edition
CCleaner 3.03
SPAMfighter Outlook
Advanced SystemCare Free 14
PC Wizard 2008 1.84
RegCleaner 4.4
Anti-Malware
Avast Free Antivirus
Handige tools
3GP converter
7-Zip 4.57
AIDA32
ALZip 6.7
Downloadsnelheid meten - Line Speed Meter 4.01
Firefox 3.6.10
Free iPod Video Converter
Google Chrome
IZArc 3.81
mp3gain
MWsnap
NetWorx 4.0
PeaZip 3.1
Prism Video Converter
TKexe 1.0.9.4
Windows Live Messenger 8.5
WinRAR 3.71 (Nederlandse versie)
ZipGenius
PhotoFiltre
IETester
Free Games
Sherlock Holmes (demo)
Game lines (freeware)
WorldShift (Demo)
Call of Duty 4 (demo)
Assasins Creed (patch)
PES 2009 [demo]
Call of Duty World At War (Patch)
Grand Theft Auto IV - patch
Red Alert 3 Patch
Battlefield 2 patch 1.5
Nieuws Snapfiles
Diverse links
Freeware nieuws
Nieuws Freeware Archief
FAQ - veel gestelde vragen
Vuurwerkfilmpjes
+
 
Website statistieken

Limewire 5

Wat is nieuw in Limewire 5? In de nieuwste Limewire is meer aandacht voor het hele sociale gebeuren op internet, more social dus. Zo kun je bestanden alleen delen met je vrienden en dan zorg je dat de rest van de Limewire gebruikers die bestanden niet ziet. En wat handig is in de nieuwe versie Limewire 5, je kunt jouw contact-details importeren van Gmail, of van Facebook of van andere social sites. Ook is in Limewire versie 5 ondersteuning voor Torrents en het downloaden van Torrents.

Limewire 5.5.8 downloaden

De nieuwste versie van deze P2P freeware is momenteel Limewire 5.5.8. Deze meest recente versie kun je hieronder gratis downloaden, het betreft de Limewire Free Download versie. Download de nieuwste Limewire Basic via de link hieronder en je kunt direct starten met de meest recente en nieuwe versie van Limewire, Limewire 5:
limewire 5.3.6download Limewire 5

 

Limewire downloaden muziek

Limewire is ideaal voor het downloaden van muziek. Limewire is een open source peer-to-peer file sharing oplossing gemaakt in de programmeertaal Java. Het stelt de gebruikers in staat om bestanden met elkaar te delen. Het gaat hierbij vaak om muziek en MP3 bestanden, maar ook andere type bestanden kom je tegen. Het met Limewire downloaden muziek is in Nederland volledig legaal. Zowel Limewire gebruiken als het ophalen van muziekjes en MP3 is gewoon toegestaan. Echter het met anderen delen van jouw muziek is niet toegestaan. Maar Limewire bevat ook muziek die rechtenvrij is en dus gewoon gedownload en geupload mag worden.

Utorrent Limewire

Dit zijn 2 verschillende programma's, Utorrent en Limewire zijn wel beiden freeware. En sinds Limewire 5 kunnen ze beiden torrents downloaden en zodoende heb je met Limewire een meer complete tool dan met uTorrent die alleen maar torrent files kan downloaden. Maar het is natuurlijk geen enkel probleem om gewoon beide software oplossingen tegelijk op jouw PC geļnstalleerd te hebben staan, ze zitten elkaar niet in de weg. Wat betreft de netwerken (gnutella voor limewire en bittorrent voor u-torrent) zie je dat veel mensen voor muziek download de voorkeur geven aan Limewire en voor films liever met torrent links werken.

p2p filesharing

Het delen van bestanden, waardoor je dus spullen kunt downloaden, heet p2p filesharing. Dit staat voor peer to peer bestanden delen. Helaas staat deze manier van films / muziek / software uitwisselen zwaar onder druk van bijvoorbeeld organisaties zoals Brein die aktief bezig zijn om illegaal downloaden aan te pakken. Hierdoor is steeds meer behoefte aan anonymous p2p file sharing zodat je anoniem blijft op een peer 2 peer netwerk. Helaas zit deze privacy mogelijkheid niet in Limewire zelf, wel zijn er externe programma's te downloaden waarmee je jezelf anonymous op het internet kunt begeven.